Uitgelicht: Louka speenkoord

Speenkoorden zijn er in allerlei soorten en maten. Veel maken speenkoorden zelf en dit is ook vrij makkelijk. Hoewel veel speenkoorden maken met kralen is dit niet altijd de veiligste keuze. Veel van dit soort zelfgemaakte speenkoorden kunnen namelijk kapot gaan, waarna de kralen ook los raken en dit is niet heel veilig. Ben je op zoek naar een betrouwbare speenkoord? Kijk dan eens naar de Louka speenkoord.

louka speenkoord

Wat is er zo speciaal aan de Louka speenkoord?

De speenkoorden van Loka zijn niet gemaakt van kralen, maar van katoen. Het voordeel hiervan is dat dit niet snel kapot gaat. Gaat het wel kapot dan hoef je niet te zoeken naar kralen. Of ze te tellen om er zeker van de zijn dat er niet per ongeluk een kraal doorgeslikt is. Dit wil je natuurlijk niet hebben, kies daarom voor een katoenen speenkoord. Daarnaast zijn de speenkoorden van Louka ook mooi en zijn ze laaggeprijsd, zie hieronder onze top 5 met Louka speenkoorden:

Louka speenkoord giraffe

Louka giraf speenkoord

Wie wil nu geen speenkoord met een giraffen print? Met deze gave speenkoord steel je sowieso de show!

louka speenkoord hartjes

Louka speenkoord hartjes

Liever iets minder opvallend? Kies dan voor deze speenkoord met lieve hartjes erop. Ook heeft deze speenkoord een mooie klem erop.

louka speenkoord met panter print

Speenkoord met panter print

De panter print doet het ook altijd goed! Deze gave speenkoord met panter print is stevig, ziet er mooi uit en geeft een stoere look.

Louka cactus speenkoord

Louka cactus speenkoord

Ook deze cactus versie van louka vonden we erg mooi. Een mooie oker gele speenkoord met wat leuke cactussen erop.

louka speenkoord veertjes

Speenkoord Louka veertjes

Ook deze Louka speenkoord met veertjes vonden we wel leuk. Een mooie rustige witte speenkoord met gele en witte veertjes.

Waarom is een speenkoord Ć¼berhaupt handig?

Een speenkoord heeft wat voor- en nadelen, zo is een nadeel van een speenkoord dat (zeker die met kralen) deze voor verstikkingsgevaar kunnen zorgen. Daarom raden we ook altijd aan om extra op te letten wanneer je je kindje een speenkoord geeft. Geef een baby dan ook nooit in een vroeg stadium een speenkoord. Waarom is een speenkoord dan wel handig.

  1. Speentje valt niet snel op de grond
  2. Speen raak je niet snel kwijt
  3. Je kindje kan snel zelf de speen pakken

Daarbij is zijn de volgende punten handig om te weten:

  • Controleer een speenkoord altijd goed voordat je deze aan je kindje geef. Zit er slijtage of beschadigingen op het speenkoord gooi deze dan direct weg.
  • Maak een speenkoord ook nooit langer met andere materialen.
  • Gebruik een speenkoordje nooit tijdens het slapen.
Winkelwagen