BIBS Couture

bibs coutDe BIBS Couture spenen zijn de nieuwste fopspenen van BIBS. Hoewel BIBS spenen vooral bekend staan om de ronde bolle spenen, hebben deze Couture fopspenen ander soort spenen. Zo zijn deze nieuwe speentjes voorzien van een anatomische vorm. Zie hieronder het verschil tussen de verschillende BIBS spenen:

verschillende spenen bibs

De eerste speen is een Couture speen en zoals je kunt zien heeft het is de bovenkant van het speentje meer gebogen en dit zorgt voor een meer natuurlijke pasvorm voor het gehemelte van je baby.

Verschil tussen BIBS Couture en BIBS Supreme

De BIBS Couture en BIBS Supreme lijken erg op elkaar. Beide hebben ze een vlindervormige schild. Toch zijn beide speentje geheel anders en zit het verschil tussen beide spenen in het soort speentje. Zo heeft de BIBS Couture een anatomische tepelvorm en de BIBS Supreme een symmetrische tepelvorm.

De Couture speen heeft hierdoor een natuurlijkere pasvorm door de gebogen speen en dit schijnt beter te zijn voor de tandjes van de baby. De Supreme spenen hebben daarentegen weer een ovalere vorm, waardoor de baby de spenen sneller zal accepteren.

Materiaal en verkrijgbaarheid

Bij het kopen van BIBS spenen heb je de keuze uit veel verschillende kleuren, maar ook materialen. In totaal is de BIBS Couture speen te verkrijgen in meer dan 40 verschillende kleuren. Ook heb je hierbij de keuze voor een Glow model, deze heeft een glow-in-the-dark schildje, waardoor je de speen makkelijk in het donker terug kunt vinden.

Qua materiaal heb je de keuze voor een natuur rubberen speen of een siliconen speen. Het verschil hier tussen is dat een siliconen speen sterker is en langer mee gaat. Een natuur rubberen daarentegen is zachter en prettiger voor je baby, wel kan een speen van dit materiaal sneller kapot gaan.

Waar kun je de BIBS Couture kopen?

De verkrijgbaarheid van de nieuwe spenen van BIBS is momenteel nog beperkt. Wel zijn de spenen te koop via de webshop van Amazon.nl. Daar zijn de speentjes per twee te koop voor ongeveer € 14,-. Wel moet je dan nog rekening houden met de porto- en verpakkingskosten. Hieronder zie je welke spenen er momenteel er te koop zijn.

Geen producten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen.

Winkelwagen